INFORMATIE

WORD VRIEND VAN KERST IN DE VESTING


[Gesponsord]    Hier uw advertentie?

Sponsor worden in 2017

Kerst in de Vesting te Elburg vindt voor de negende keer plaats. Op 8 en 9 december transformeert de historische Hanzestad, zo richting de feestdagen, wederom in het Elburg anno 1900.

De belangstelling van bezoekers uit de regio, maar ook die van ver buiten de stadsmuren, heeft geleid tot bezoekersaantallen die de 40.000 aanraken. Een evenement met bestaansrecht en met de wil om te blijven groeien. In voorbijgaande jaren hebben belangrijke sponsoren ervoor gezorgd dat het evenement financieel gezond is gebleven, het evenement de belangstelling heeft gestimuleerd door bereik tot kilometers ver te genereren en Elburg en omgeving zichzelf kunnen presenteren aan een breed en gevarieerd publiek. Kortom, dit biedt extra mogelijkheden om het bereik van communicatie-uitingen en naamsbekendheid te vergroten.

Nu de voorbereidingen voor de editie van 2017 van start zijn gegaan, zijn wij op zoek naar ondernemers en bedrijven die het evenement willen ondersteunen. De sponsorpakketten voor dit jaar vindt u hier. Mocht u zelf sponsorideeën hebben, dan horen wij graag van u. Neem dan contact op door te mailen naar sponsor@kerstindevesting.nl of bel naar 038 – 453 2660.

Onderstaande bedrijven en instanties steunen Kerst in de Vesting 2017.
Klik op het logo om naar de website van de sponsor te gaan:


Plaatselijke berichten

Uitdeling meisjesvereniging
29 december 1900

ELBURG - Door de begunstigers daartoe in staat gesteld en door flinke medewerking der leden, werden door de meisjesvereniging 'Dorkas"' met Kerstmis de volgende kleedingstukken aan behoeftige ingezetenen uitgereikt als: 12 hemden, 18 boezelaars, 12 broeken, 6 lakens en 8 paar kousen.

[Gesponsord]    Hier uw advertentie?