INFORMATIE

WORD VRIEND VAN KERST IN DE VESTING


[Gesponsord]    Hier uw advertentie?

Overnachten tijdens Kerst in de Vesting 2017

Monda Vakantieparken
Bent u nog op zoek naar een overnachtingsmogelijkheid? Het park Veluwe Strandbad van Monda Vakantieparken ligt op nog geen kilometer afstand van de gezellige binnenstad. Beleef Kerst in de Vesting nu in combinatie met een verblijf in één van de 6, 8 en 10-persoons bungalows. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om met uw camper of caravan te verblijven op één van de kampeervelden.

Maak een magische kerstbeleving nu compleet door te boeken o.v.v. ‘’Kerst in de Vesting 2017‘’ en u ontvangt vervolgens de polsbandjes (waarmee u het gehele weekend toegang heeft tot dit geweldige evenement) gratis. Bekijk de actie op www.veluwestrandbad.nl

 

Camping De Scheepsbel
Camping De Scheepsbel vindt u in de bossen van Doornspijk, op een paar kilometer van Elburg. Zo kunt u genieten van alle festiviteiten in het sfeervolle Elburg, waarna u zich terug kunt trekken in onze luxe accommodaties.

Een luxe accommodatie boekt u al vanaf € 180, -. U verblijft dan vanaf vrijdagmiddag 8 december tot maandagmorgen 11 december. Op zondag kunt u nagenieten van alle festiviteiten door heerlijk te dineren in ‘De Serre’ terwijl de kinderen zich uitleven in indoorspeeltuin ‘De Speelpiraat’! Ook kunt u prachtig wandelen in de naastgelegen bossen en het stuifzandgebied ‘De Haere’.

Op www.descheepsbel.nl kunt u direct uw accommodatie reserveren. Ook telefonisch staan wij u graag te woord op 0525 – 661 422!

[Gesponsord]    Hier uw advertentie?