INFORMATIE

WORD VRIEND VAN KERST IN DE VESTING


[Gesponsord]    Hier uw advertentie?

Dagtocht naar Kerst in de Vesting in Elburg

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december 2017 is de vesting in Elburg met haar vele monumentale panden, kinderkopjes en smalle steegjes weer het ultieme decor vormen voor Kerst in de Vesting, waarbij de tijd rond 1900 weer tot leven komt. De betrokkenheid van inwoners en ondernemers van de vesting zorgt ervoor dat de gemoedelijke sfeer van honderd jaar geleden welhaast volmaakt nagebootst wordt. Alle ‘moderne’ techniek is verwijderd en eenieder geniet van kaarslicht en olielampjes, vuurkorven en muziek van kinderkoortjes en/of muziekgroepen.

Deze editie van Kerst in de Vesting draagt het thema “Kerst rond 1900”. Op alle hoeken, straten, steegjes, pleinen en podia binnen de vesting is muziek en zang te horen en theater te zien.

Het is heerlijk kuieren door de vesting, waar elk steegje een schilderij lijkt van Anton Pieck en steeds wanneer je om de hoek van een volgende straat stapt, is de verrassing groot; een arrenslee, de burgemeester en zijn vrouw in historisch kostuum, een visser die zijn net zit te boeten of een schooljuffrouw die haar leerlingen kerstliederen laat zingen. Kerst in de Vesting is een fantastische manier om alvast in kerstsfeer te geraken, er is immers voor ieder iets bijzonders te beleven.

Evenementgegevens:

Kerst in de Vesting 2017
“Kerst rond 1900”
Vesting Elburg

Vrijdag 8 december        14.00 t/m 22.00 uur (met om 16.00 uur de officiële start)
Zaterdag 9 december      12.00 t/m 21.00 uur

Toegangsprijs per dag:
Volwassenen                        € 3,00
Kinderen (4 t/m 12 jaar)      € 2,00

Passe-Partout voor beide dagen:
Volwassenen                        € 5,00
Kinderen (4 t/m 12 jaar)      € 3,00

Voor vragen en meer informatie kunt u een e-mail sturen naar busreis@kerstindevesting.nl

Wilt u een dagtocht naar Kerst in de Vesting organiseren? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
  • :
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

[Gesponsord]    Hier uw advertentie?