INFORMATIE

WORD VRIEND VAN KERST IN DE VESTING


IDEEËNBUS

Iedereen heeft goede ideeën. Heeft u een goed idee of hint. Laat ons het weten. Hiermee kan de stichting "Kerst in de Vesting" haar voordeel doen. Met uw ideeën maken we Kerst in de Vesting nog sfeervoller .

Waar kunt u uw ideeën kwijt?

Het e-mail adres van onze ideëenbus : ideebus@kerstindevesting.nl

Stuur uw idee of suggestie naar ons toe. U krijgt altijd een reactie.

[Gesponsord]    Hier uw advertentie?

AFSLUITING KERST IN DE VESTING 2016

Vanavond zo richting het einde van de avond – en tevens het einde van Kerst in de Vesting 2016 – zal er een gezamenlijke afsluiting plaatsvinden op de Vischmarkt. Saamhorigheid en intimiteit, daar staat Elburg voor in deze dagen. Hoe kan dit beter worden afgesloten dan samen te zingen en elkaar voor een laatste keer te groeten voor u de vestingspoorten verlaat.

 Bent u er vanavond ook bij op de Vischmarkt? Verzamelen rond 20.30 uur.

neem contant geld mee naar de vesting

Wij willen u erop attenderen alvast geld te pinnen alvorens u de vesting betreedt.
|
De vesting kent namelijk maar één geldautomaat. Alvast bedankt!

T(ERL)OUWTJES UIT DE BRIEVENBUS

De Volkskrant, ANP, NPO en andere media oen verslag T(ERL)OUWTJES uit de brievenbus

Het touwtje uit de brievenbus wat voor vertrouwen in elkaar, het uitnodigen van de ander en daarmee dus ook voor gastvrijheid staat, wordt door landelijke media opgepakt! Columniste Margriet Oostveen (de Volkskrant) heeft een column gepubliceerd over dit initiatief.
Lees de column op http://www.volkskrant.nl/…/vestingstadje-wil-brievenbusto…/…

Ook ANP Pers Support en NPO komen vandaag langs om verslag te doen over Kerst in de Vesting en de touwtjes uit de brievenbus.

Mocht u nog niet op de hoogte zijn van het initiatief, dan kunt u dit teruglezen via http://www.kerstindevesting.nl/nieuws/

Een mooie herinnering aan Kerst in de Vesting 2016

Wilt u een mooie herinnering hebben aan Kerst in de Vesting 2016 kom dan naar het publieksservice en informatiepunt voor een mooie foto. Deze foto’s worden niet online gepubliceerd. De kosten van de foto bedraagt € 5,00 en zijn direct leverbaar.  U steunt hiermee de Stichting Kerst in de Vesting.

foto-henk

Formaat foto 15 x 22 cm

Ook kunt met de weekkrant het Veluweland op de foto. Deze foto’s worden online gepubliceerd op www.veluweland.nl en de mooiste worden afgedrukt in de krant van woensdag 14 december op de speciale fotopagina. Deze foto’s zijn ook direct leverbaar en kosten € 5,00

Programmakrant en toiletlocaties

Er zijn een aantal minimale aanpassingen verwerkt in het blokkenschema en de plattegrond van Kerst in de Vesting. Schrik niet, het gaat hier alleen om een verandering in tijd van ‘Kop van ’t Ende’ op de vrijdag op de Eiermarkt (van 16.30 uur naar 19.30 uur) en een toevoeging van een aantal toiletlocaties en locaties van activiteiten in de buurt. Daarnaast kunnen er nog meer toiletlocaties beschikbaar worden gesteld door bewoners. Deze vindt u dan niet meer op de plattegrond terug, maar zijn zichtbaar door bordjes bij de voordeur.

Naast de benoemde activiteiten is er nog veel meer te doen in de vesting, acties blijven binnenkomen. Wees dus niet bang om op ontdekkingsjacht te gaan, in iedere steeg kan u voor een verrassing komen te staan.

Vind de laatste versie van het blokkenschema en de plattegrond op www.kerstindevesting.nl/programma/. De vernieuwde volledige versie van de programmakrant is tevens te lezen op de pagina van onze mediapartner Veluweland via bit.ly/2fPHUzP.

OVERNACHTEN IN ELBURG

OVERNACHTEN TIJDENS KERST IN DE VESTING 2016

Elburg zelf heeft niet veel mogelijkheden om te overnachten tijdens Kerst in de Vesting. Wij zijn op zoek naar nieuwe adressen. Heeft u een B&B of andere mogelijkheden waar de bezoekers kunnen overnachten tijdens Kerst in de Vesting.
Neem dan contact met ons op.

Wilt u als bezoeker gebruik maken van deze adressen? Ons advies: “Boek snel.”

___________________________

BUIENRADAR NEDERLAND

HOTEL ELBURG

Website: http://www.hotelelburg.nl
Telefoon: 0525 – 683877

Hotel Elburg is gevestigd in een monumentaal pand dat dateert uit 1765. In 1979 werd het verbouwd tot hotel en telt 13 smaakvol ingerichte kamers. Ze zijn verdeeld over 3 verdiepingen; de begane grond geeft ruimte voor 3 standaard kamers en de bruidssuite. Op de 1e en 2e etage zijn nog eens 9 kamers ondergebracht die met een trap bereikbaar zijn. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, toilet, kleurentelevisie, telefoon met wekinstallatie, minibar en een kamerkluisje.

RECREATIEOORD VELUWE STRANDBAD

Website: http://www.veluwestrandbad.nl
Telefoon: 0525-681480

Recreatieoord Veluwe Strandbad in Elburg is een direct aan het Veluwemeer gelegen bungalowpark en camping. Het mooi aangelegde bungalowpark beschikt over 4**** en 5***** bungalows. Enkele ervan hebben een uniek uitzicht op het Veluwemeer en de rietkragen, andere liggen aan een binnentuin of een grasveld. Ze zijn allen volledig ingericht en hebben een eigen terras. Boek nu één van onze bungalows tijdens het weekend van kerst in de vesting!

[Gesponsord]    Hier uw advertentie?

Ontwerp: SHERPA grafisch ontwerp
Realisatie: WordPress Webdesigners