INFORMATIE

WORD VRIEND VAN KERST IN DE VESTING


[Gesponsord]    Hier uw advertentie?

Historische boekenmarkt

Ieder jaar wordt een gevarieerd programma neergezet waarin bewoners en bezoekers worden verrast met nieuwe onderdelen in nostalgische sferen. Het openen van de Vischpoort met aansluitend de optocht, de huwelijken, de raadsvergaderingen blijven traditiegetrouwe programmaonderdelen. Naast deze sfeervolle activiteiten is de organisatie actief bezig om passende aanvullende ingrediënten te bedenken.

Eén van de ingrediënten die op de planken ligt is het houden van een historische boekenmarkt in de Kloostertuin. Deze authentieke locatie leent zich bij uitstek voor het tentoonstellen van boeken van vroeger in kisten in marktkramen. Een marktkraam, kist en verlichting zijn te huur voor € 25,- per dag. De organisatie is daarom op zoek naar marktkraamhouders met historische boeken. Aanmelden kan via programmamanager@kerstindevesting.nl.

Lees het artikel ook op de website van mediapartner Veluweland

Plaatselijke berichten

Schoolgelden anno 1904

ELBURG - Burgemeester en wethouders van Elburg brengen ter kennis van belanghebbenden, dat het kohier van schoolgelden dezer gemeente over het eerste kwartaal 10904 goedgekeurd van H.H. Ged. Staten dezer provincie terug ontvangen aan den gemeente Ontvanger ter invordering is ter hand gesteld en in afschrift gedurende vijf maanden op de Secretarie deze gemeente voor een ieder ter inzage zal nederliggen.

Elburg, den 5 Maart 1904

Burgemeester en Wethouders van Elburg
BAS BACKER
De Secretaris, W. Meijer

[Gesponsord]    Hier uw advertentie?